atslēgvārdi

atslēgvārdi
2018-02-22 12:44

Interneta lapu TOP 25 janvārī, 2018

Interneta lapu TOP 25 janvārī, 2018

Starptautiskais interneta pētījumu un tehnoloģiju uzņēmums Gemius publicējis Latvijas apmeklētāko interneta lapu Top 25 janvārī. Jaunajam gadam sākoties, interneta lietotāji aktualizē tēmas, kas saistītas ar likumdošanu, darba meklējumiem un dzīves vietas maiņu.  

Janvāris ir iesācies ar interneta lapu apmeklētāju skaita kāpumu. Salīdzinot ar decembra datiem, skaitliskās izmaiņas ir vērtējamas ar pozitīvu pieaugumu, izceļot vairāku portālu procentuālo svārstību strauju augšupeju. Sezonāli viens no šiem portāliem ir cv.lv (+ 30 procenti), kas varētu būt saistošs visiem interneta lietotājiem, kas jauno gadu ir vēlējušies uzsākt ar jaunas darba vietas meklējumiem. Skaitliski nozīmīgāko kāpumu ir piedzīvojis portāls city24.lv, kura auditorija ir augusi par 24 procentiem jeb 54 713 apmeklētājiem.

 

“Liels prieks, ka nekustamo īpašumu sludinājumu portāls www.city24.lv turpina sasniegt jaunus apmeklējuma rekordus, un tas ir kļuvis par pirmo izvēli īpašumu meklētājiem. Janvāris vienmēr ir bijis ļoti aktīvs mēnesis, tomēr šis gads nekustamo īpašumu tirgū ir sācies ar īpaši lielu aktivitāti. Pastiprinātu interesi novērojam arī šobrīd, nekustamo īpašumu tirgus aktīvajai sezonai turpinoties. Protams, būtiski uzsvērt, ka 2017. gada nogalē veicām vairākus būtiskus uzlabojumus un pieņēmām stratēģiskus lēmumus, kas ievērojami uzlaboja sludinājumu un satura kvalitāti, ko acīmredzot novērtē arī portāla apmeklētāji,” skaidro city24.lv vadītājs Maksis Karlins.

To clipboard> Drukuj

Nozare

Mediji

Valsts

Latvija

Komentārs:

Maksis Karlins

city24.lv vadītājs

Vēlaties uzzināt vairāk?

Sazināties ar mums

Saņem svarīgākos jaunumus vienā e-pastā!

Abonē jaunumu vēstuli