atslēgvārdi

atslēgvārdi
2017-07-07 06:47

Interneta lapu Top 25 maijā, 2017

Starptautiskais interneta izpētes uzņēmums Gemius publicējis Latvijas apmeklētāko interneta lapu Top 25 maijā. Pavasarim noslēdzoties skaties.lv ar 536 125 apmeklētājiem kļuvis par 4. lielāko interneta portālu Latvijā.

Tieši pirms gada, 2016.gada maijā, skaties.lv pirmo reizi iekļuva starp Top 5 populārākajām interneta lapām un gada laikā kāpinot auditoriju par vairāk kā 7 procentiem, portāls pakāpies par vienu vietu un atrodās jau kopējā topa  4. pozīcijā. Salīdzinot ar aprīli portāls savu auditoriju palielinājis par nedaudz vairāk kā 12 procentiem.

"Šajā reizē mums to palīdzēja izdarīt pasaules čempionāts hokejā. Taču jau drīz būs basketbola un pludmales volejbola turnīri – cilvēkiem patīk sports un līdzi jušana, un mēs viņiem dodam to, ko viņi vēlas. Taču pats galvenais – zināt, kā to izdarīt. Un pēdējie rezultāti apstiprina, – mēs esam to iemācījušies!" skaidro Skaties.lv galvenais redaktors Ritvars Bīders.

Kopumā mēnesis bijis ar ievērojamu auditorijas pieaugumu vairākām interneta ziņu vietnēm – sportacentrs.com (+ 23.6 procenti), diena.lv (+ 18.6 procenti), mixnews.lv (+ 13.7 procenti), vesti.lv (+ 7 procenti) un jauns.lv (+ 6.5 procenti).

To clipboard> Drukuj

Nozare

LV_Industry

Valsts

Latvija

Vēlaties uzzināt vairāk?

Sazināties ar mums

Saņem svarīgākos jaunumus vienā e-pastā!

Abonē jaunumu vēstuli