atslēgvārdi

atslēgvārdi
2017-01-05 07:42

Interneta lapu Top 25 novembrī

Starptautiskais interneta izpētes un konsultāciju uzņēmums Gemius publicējis Latvijas apmeklētāko interneta lapu Top 25 novembrī. Pirmoreiz topā parādās nozagts.com, kas ieņem 9. vietu pēc apmeklētāju skaita no mobilajiem telefoniem un augsto 12. vietu kopējā topā.

Turpmāk gemiusAudience datiem līdzi sekot var arī izmantojot publisko tiešsaistes rīku opa.gemius.lv jeb OPA (Online Publishers Audit). Iespēja apskatīt interneta lapu apmeklējumu datus (informāciju par reālajiem lietotājiem, lapu skatījumiem, apmeklējumiem) par iepriekšējo dienu, nedēļu un mēnesi. Turklāt dati pieejami par visām platformām- no datoriem, mobilajiem telefoniem, planšetēm, kā arī kopējā statistika.

Top 25 veidots, balstoties uz 7-74 g.v. auditorijas lielumu interneta lapās, kas tās apmeklējuši, pieslēdzoties internetam no Latvijas teritorijas, izmantojot datorus, mobilos telefonus un planšetdatorus. Topā iekļautas tās internetalapas, kas oktobrī piedalījās gemiusAudience pētījumā. gemiusAudience pētījums tiek veikts, balstoties uz sarežģītu un mūsdienīgu metodoloģiju, kas nodrošina iespēju konstatēt reālo apmeklētāju skaitu, nevis sīkdatnes (cookies) vai IP adreses. Pilns portālu tops pēc reālo lietotāju skaita no datoriem, lapu skatījumu skaita (page views) un sasniedzamības (reach) apskatāms publiskajā tendenču gemiusAudience vietnē www.opa.gemius.lv

Informāciju sagatavoja,

Anete Fronta

anete.fronta@gemius.com

To clipboard> Drukuj

Nozare

LV_Industry

Vēlaties uzzināt vairāk?

Sazināties ar mums

Saņem svarīgākos jaunumus vienā e-pastā!

Abonē jaunumu vēstuli