atslēgvārdi

atslēgvārdi
2018-06-18 00:00

Personāla izmaiņas “Gemius” Baltijā

Grīta Balserīte (Gryta Balseryte), iepriekšējā Gemius Baltijas valstu reģionālā vadītāja, ir paaugstināta amatā un turpmāk strādās kā biznesa attīstības direktore Gemius centrālajā birojā Varšavā, Polijā. Savukārt Linda Egle turpmāk būs reģionālā vadītāja divās Baltijas valstīs.

Sākot ar 1. jūniju Grīta Balserīte ir pievienojusies Gemius galvenā biroja starptautiskās pārdošanas nodaļai Varšavā. Kā biznesa attīstības direktore, Grīta būs atbildīga par sadarību ar medijiem un industriju asociācijām, lai veicinātu interneta reklāmas attīstību. Linda Egle ir paaugstināta amatā par reģionālo vadītāju un no jūnija sākuma Linda vada Gemius biznesa attīstību divos tirgos – Latvijā un Igaunijā.

“Pēc vairāku gadu veiksmīgas sadarbības ar Grītu un Lindu, mēs priecājamies, ka varam viņas paaugstināt uzņēmuma struktūras ietvaros. Grīta un Linda ir atkārtoti pierādījušas, ka spēj veiksmīgi sasniegt uzņēmējdarbības mērķus savos tirgos. Tas ir tikai saprotami, ka mēs vēlamies īstenot viņu potenciālu,” komentē Marta Sulkeviča (Marta Sułkiewicz), Gemius CSO.

 

Grīta Balserīte strādā mediju un reklāmas jomā vairāk nekā trīspadsmit gadus. Pēdējos septiņus gadus viņa bija atbildīga par Gemius Lietuvas biroja vadību. Kopš 2014. gada Grīta strādāja ar Gemius attīstības stratēģiju Latvijā. 2015. gada jūlijā viņa kļuva par Baltijas reģionālo vadītāju un atbildēja par visām Baltijas valstīm – Lietuvu, Latviju un Igauniju.

Linda Egle strādā Gemius no 2011. gada. Pēdējos četrus gadus Linda darbojas kā Latvijas biroja vadītāja. Linda ir Latvijas Reklāmas asociācijas un Latvijas Asociācijas sabiedrisko attiecību profesionāļiem biedre, viņai ir maģistra grāds komunikācijas zinātnē un uzņēmējdarbībā (MBA). 

“Esmu gandarīta par man doto iespēju vadīt Igaunijas tirgu. Esmu pārliecināta, ka kopā ar savu kompetento komandu spēsim ne tikai nodrošināt Gemius esošo produktu veiksmīgu darbību Igaunijas tirgū, bet arī ieviest jaunus produktus un iespējas.  Tā kā dažādos aspektos abi tirgi ir diezgan līdzīgi un galvenie nozares spēlētāji visbiežāk darbojas Baltijas līmenī, centralizēta komunikācija un vienlaikus arī  pieredzes apmaiņa būs abpusēji vērtīga kā Latvijas, tā Igaunijas tirgus spēlētājiem,” komentē Linda Egle, Gemius reģionālā vadītāja Latvijā un Igaunijā.

 

Šobrīd notiek kandidātu atlase Lietuvas biroja vadītāja amatam.

Gemius ir atbalstījis Baltijas valstu interneta reklāmu tirgus attīstību vairāk kā 13 gadus. Mediji, reklāmdevēji, aģentūras un e-komercijas nozares uzņēmēji izmanto Gemius pētījumus un rīkus savu uzņēmumu attīstībai. Pateicoties Gemius tehnoloģijām, tie spēj izmērīt vietņu datu plūsmu, popularitāti un interneta lietotāju uzvedību, kā arī pārvaldīt savas interneta kampaņas. Turklāt no 2018. gada aprīļa Gemius Lietuvas klientiem ir pieejami dati par interneta auditoriju jau nākamajā dienā katru iepriekšējo dienu pateicoties Audience Overnight pētījumam – metodoloģijai, kam piešķirta IAB Europe Research Award balva auditorijas mērīšanas kategorijā (2016. gadā).  

Grīta Balserīte (Gryta Balseryte), Gemius biznesa attīstības direktore.

Linda Egle, Gemius reģionālā vadītāja Latvijā un Igaunijā.

Atslēgvārdi

To clipboard> Drukuj

Satura veids

notikumi

Nozare

Cits

Komentārs:

Linda Egle

Gemius Latvia vadītāja un industrijas eksperte

Gemius Latvia vadītāja un industrijas eksperte

Rādīt visus eksperta rakstus

Vēlaties uzzināt vairāk?

Sazināties ar mums

Saņem svarīgākos jaunumus vienā e-pastā!

Abonē jaunumu vēstuli