atslēgvārdi

atslēgvārdi
2019-10-10 07:51

Sākusies pieteikšanās Gemius rudens blogu topam

Sākusies pieteikšanās Gemius rudens blogu topam

Interneta pētījumu un tehnoloģiju uzņēmums Gemius izsludina pieteikšanos rudens blogu topa mērījumiem, kas notiks šī gada novembrī. Latvijas blogeri ir aicināti pieteikties bezmaksas statistikas mērījumiem līdz 25. oktobrim.

Kā ierasts, arī šogad novembrī notiks Latvijas blogu mērījumi, pēc kuriem tiks veidots Gemius rudens blogu tops. Blogeri tiek aicināti piedalīties bezmaksas statistikas mērījumos, rakstot uz e-pastu contact@gemius.lv un norādot bloga īpašnieka vārdu, uzvārdu, bloga web adresi un blogā pārstāvēto tematiku līdz 25. oktobrim. Tiem blogu īpašniekiem, kas jau iepriekš ir piedalījušies topā un kam mērījumu kodi blogā jau ir izvietoti, otrreiz nav jāpiesakās.

Joprojām aktuāli ir četri izvirzītie kritēriji, pēc kuriem vadoties tiks izvērtēta pieteiktā bloga atbilstība pētījumam:

1. Tas nevar būt komercuzņēmuma blogs;

2. Oriģinālsaturam ir jādominē - raksta izveidošana, nepaužot tajā savu viedokli, pieredzi vai ierosinājumus, netiek uzskatīta par bloga oriģinālsatura radīšanu;

3. Autorība - bloga autoram jābūt zināmam, atklātam sadaļā “Par mums” vai parakstā zem raksta;

4. Gemius kods mēra visu lapu, nevis atsevišķu bloga sadaļu.

Gemius Latvia patur tiesības izvērtēt blogā publiskoto saturu un nepievienot tādus blogus, kuru saturs tiks uzskatīts par neatbilstošu Latvijas likumdošanai un sabiedrībā vispārpieņemtajām normām un ētikai. Tāpat aicinām autorus, kuru lapas neatbilst minētajiem bloga kritērijiem, sazināties ar mums attiecībā uz mērījumiem.

Mērījumos tiek apskatītas vairākas metrikas – auditorijas (Real Users) skaits, lapu skatījumu (Page Views) skaits, viena lietotāja vidēji pavadītais laiks blogā un citi rādītāji. Tops tiek veidots, balstoties uz apmeklētāju skaitu konkrētajā mēnesī.

gemiusAudience pētījums tiek veikts, balstoties uz 7-74 g.v. auditorijas lielumu interneta lapās, kas tās apmeklējuši, pieslēdzoties internetam no Latvijas teritorijas, izmantojot datorus, mobilos telefonus un planšetdatorus.  gemiusAudience pētījums tiek veikts, balstoties uz sarežģītu un mūsdienīgu metodoloģiju, kas nodrošina iespēju konstatēt reālo apmeklētāju skaitu, nevis sīkdatnes (cookies) vai IP adreses.

To clipboard> Drukuj

Satura veids

notikumi

Valsts

Latvija

Vēlaties uzzināt vairāk?

Sazināties ar mums

Saņem svarīgākos jaunumus vienā e-pastā!

Abonē jaunumu vēstuli